De tussenstand en einduitslag van de integratiebingo worden hieronder gepubliceerd. Er wordt een blinde bingo gespeeld waarbij de verenigingen niet weten welke vereniging wel een punt waard is of niet en dat wisselt per NSZK. Per ronde zijn 3 verenigingen een punt waard, waarbij elke vereniging in de eerste 4 rondes 1 keer langskomt en de eigen vereniging 2 keer. Voor de vijfde ronde worden opnieuw 3 willekeurige verenigingen getrokken die punten waard zijn. Punten kunnen het gehele weekend gescoord worden, dus op vrijdag- en zaterdagavond.

De tussenstand in seizoen 2017-2018 na het NK Studenten:

1. G.S.Z.V. De Golfbreker 13
2. Ragnar 12
3. A.S.Z.V. SPONS 11
4. Hydrofiel 9
5. DSZ WAVE 9
6. Het Zinkstuk 7
7. Nayade 6
8. Aquifer 5
9. Aquamania 5
10. Piranha 4
11.
12.
M.S.Z.V. Tiburon
Avalon

——————————————————————————————————-

Eindstand seizoen 2016-2017:

Einduitslagintegratiobingo

Benieuwd welke verenigingen punten waard waren het afgelopen seizoen? En met welke vereniging je punten hebt gescoord? Klik dan snel op dezeĀ link om dat te ontdekken!